Baltymų palyginimas

Mūsų produktų palyginimas su išrūgų bei sojų proteinais


Oryzatein
Vegotein
Išrūgų proteinas
Sojos proteinas
Veganiškas
×
×

×
Be alergenų
×



Ekologiškas*
×

×
×
Be pieno ir laktozės
×
×

×
Be sojos
×
×


Mažas riebalų kiekis
×
×

×
Mazas natrio kiekis
×
×
×

Be cholesterolio
×
×

×
Išgauta 100% iš pilno grūdo
×
×


Natūralus, be GMO
×
×
×

Be glitimo
×
×
×
×
Tinka košerinei mitybai
×
×
×
×
Patentuotas išgavimo be chemikalų procesas
×
×



* gali būti tiekiamas ir įprastinis, t.y. ne ekologiškas

Biologinės kitų proteinų vertės

Biologinė vertė (BV) parodo tai, kaip efektyviai kūnas absorbuoja ir naudoja mitybos baltymus iš maisto.




Įsisavinimas toks pat aukštas, kaip išrūgų

Pagal proteino amino rūgščių įsisavinimo rodiklį (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score (PDCAAS)) „Oryzatein“ turi nepakeičiamas gyvybiškai svarbias amino rūgštis, o įsisavinamimas yra panašus į išrūgų ir kazeino produktų.
















Ryžių proteínas – pasirinkimas ištvermei

Ryžių baltymai pasižymi daug stabilesniu ir ilgalaikiškesniu įsisavinimo periodu, kaip parodyta paveikslėlyje žemiau.